Tyrkisk hane i karry

Tyrkisk hane i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Hane

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :     

Ingredienser:
1 hanekylling
40 g.smør
1 løg
5 dl.bouillon
2 æbler
1 spsk.hvedemel
3 tsk.karrypulver
1 spsk.honning
5 spsk.fløde
2 spsk.rosiner
2 spsk.halverede ristede mandler
 salt
 peber (friskkværnet)
 
Opskrift:
Rengør hanekyllingen og dup den tør. Del den i fire stykker og brun dem på alle sider i en kasserolle. Hak løget og kom det ved. Tilsæt bouillonen, når løget er blankt. Lad retten simre under låg en halv times tid.

Skræl æblerne, skær dem i småstykker og fjern kernehusene. Kom æbler og karry ved og kog videre i ti minutter. Tag kødet fra og stil det varmt.

Rør melet op med fløde og jævn saucen. Den bliver mindre fed, når man bruger mælk. Smag til med salt og peber.

Læg kødet tilbage. Strø rosiner og mandler over.

Server med kogte ris og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 11552 gange,
og udskrevet 312 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu