Pistacieparfait
Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og glukose koges op til 121 grader. Æggeblommerne piskes luftige, sukker/glukosemassen hældes i under piskning. Pistaciepuréen og den piskede fløde vendes forsigtigt i massen. Cremen hældes herefter i forme og fryses.
|
|
Opskriften er vist 9062 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne