Grand Marnier isbombe
Indsendt : Red : |
|
|
Grand Marnieris:
Fjern kernerne i abrikoserne (de skal være meget modne) og blend dem eller passèr dem igennem en sigte. Pisk abrikospurè, halvdelen af sukker og kvark og fløde sammen i en skål. Fyld ismassen i en fryseform og stil den i fryseren i 3 timer. Rør jævnligt i den, til den er fast og vend Grand Marnier i den. Ananasis: Benyt samme fremgangsmåde, dog erstattes Grand Marnier af citronsaft. Skyl så en afkølet bombeform eller en plasticskål (2 liter) med rund bund. Tag Grand Marnierisen ud af fryseren og lad den stå til den er til at forme. Beklæd isformens inderside med ¾ af isen. Stil formen tilbage i fryseren til isen er gennemfrossen. Stil også resten af isen i fryseren. Tag ananasisen ud af fryseren og lad den tø let op, til den er til at forme. Fyld hulningen i isformen med ananasisen og luk af med resten af Grand Marnierisen. Frys bomben yderligere 2 timer. Ved servering dyppes formen i lunkent vand og bomben slås ud på et fad. Pynt evt. med friske abrikoser og mynteblade. Tips: Man kan erstatte de friske abrikoser med konserves og tilsvarende med ananas. |
|
Opskriften er vist 10036 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne