Kylling lasange med spinat
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun kyllingen i en gryde.
Tilsæt løg og hvidløg og rør godt rundt.
Tilsæt tomater og tomatpure samt vand, bouillonterning og oregano og lad det små simre 20 minutter.
Smag til med salt og peber. Smør et firkantet fad. læg skiftevis tomatsauce, spinat og lasagneplader i fadet. Afslut med mornaysauce. bages i ovnen 45 minutter 200 grader C. alm. ovn. Serveres med en god salat og hvidløgsflute |
|
Opskriften er vist 60432 gange,
og udskrevet 1706 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (116 stemmer) |
|
Kommentarer anettelist - 2014-06-15 13:26:19 kan ikke se at det skulle gøre en forskel på retten om den er stavet rigtigt?!! den smager rigtig dejligt. Rune Toft - 2012-09-19 16:33:38 Sådan staver man ikke til lasagne. Mikkel - 2010-06-25 09:58:14 Jeg lavede den igår og tilsatte en masse frisk oregano og timian fra haven. Og den blev dælme lækker. Dog brugte jeg ikke færdiglavet Mornay, men lavede den selv. Jeg brugte kun 500 gram frossen spinat og hakket kylling frem for stykker. Det kan anbefales! Lea - 2009-05-10 12:37:56 Denne opskrift er super lækker, ja det er faktisk blevet vores livret herhjemme. Tak for den :-) nusnus68 - 2008-11-10 17:59:07 mangler noget mere smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne