Dobbelte dyrekoteletter fra Jagtgården
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekoteletter Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Koteletterne takkes lidt i kanten og hurtigbrunes i smør sammen med strimler af baconskiverne, krydres med salt, peber og knuste enebær, steger ca. 3-4 min. på hver side alt efter tykkelsen. Tages op på panden koger af med vand og vin samt piskefløden, smages til. Som tilbehør de små frosne kartoffelmoskugler, der blot skal varmes i smør og evt. pommes frites eller faste kogte pillede kartofler, rystet i smør og klippet persille.
Serveres med: Kartoffelmoskugler, der kan købes frosne og blot varmes i smør, eller små persille kartofler: kogte faste kartofler der varmes i gyldent smør med klippet persille. Giv evt. også gele og syltede agurker eller asiestrimler til. |
|
Opskriften er vist 18299 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne