Boller uden æg, mod ægge-Allergi
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : mic Indsendt : Red : |
|
|
Gær, sukker, mælk og smør blandes i en skål og melet hældes i og røres til dejen er fast og til den ikke klister mere.
lad det hæve 20 min.
Tag dejen op og slå ælt den igen, og igen lad den hæve i 20 min.
tag dejen op og rul dem til boller og sæt dem så til hævning i 20 min, igen. Kom nu bollerne på en smurt bageplade og pensle dem med mælk i stedet for æg. og sæt dem i ovnen på 175grader i 15-20 min. |
|
Opskriften er vist 16776 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Dorit - 2012-07-01 16:06:37 har lige lavet dem med vand i stedet for mælk - så er de osse rigtig gode ... 1 herfra anonym - 2011-02-02 15:46:29 det var meget sukker michael - 2010-08-14 10:00:14 Har lige læst jeres beskeder, men kan ikke komme ind på min profil? Desværre? Jeg plejer at få 60 boller ud af den, Mælken skal være kold..... Lena - 2009-08-21 15:43:55 har kastet mig ud u af lave din opskrift men skal mælken være kold eller varm? malene - 2008-06-14 20:02:24 nej hvor er de gode smager supper godtdu får 10 af mig til alle jer ander lav dem så gode er de Lene - 2007-11-11 12:05:56 Jeg plejer at lave ca 45 af denne portiom Saca - 2007-07-14 13:50:05 Hvor mange boller bliver der af denne portion ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne