Ørredlasagne

Ørredlasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 ørredfiletter (u/skind)
3-4 porrer
2-3 tomater
1 stort rødløg
4 gulerødder
1 squash
2 poserspinat
0.5 pk.lasagneplader
1.5 kartonMornaysauce
0.5 spsk.olivenolie
 topping-ost (vælg selv jeg bruger gerne cheddar)
 salt
 peber
 
Opskrift:
hak løg, squash og porrer og skiv gulerødderne tyndt spinaten skylles og drænes, og drænes, og drænes.

skær/del ørredfiletterne i små stykker.

løg, porrer og squash svitses i olien på panden og efter 3-4 minutter tilsættes ørred samt salt og peber.

lad det stå i 4-5 minutter ved høj varme.

skær tomaterne i skiver.

i et ovnfast fad kommes nu skiftevis et lag grøntsager, et lag spinat, en omgang mornaysauce og et lag lasagneplader - afhængig af hvor vild man er med tomater kan man flerdoble mængden, men de indgår her som et lag for sig selv (jeg lægger mit ene lag midterst i lasagnen) spinat og grønt mister ca. 40% fylde ved stegning/dræning, så vær lidt nærig pr lag eller brug mere grønt

afslut byggeriet med et godt lag ost og kom lasagnen i en forvarmet ovn i 35-40 min ved godt 200C

uanset hvor meget man dræner sin spinat inden lagdelingen vil den give en del væske til lasagnen, så lad den lige stå 4-5 minutter efter den er kommet ud af ovnen; så kan den nå at sætte sig.





karakterer:
Opskriften er vist 15141 gange,
og udskrevet 317 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg har bagt den i 35 min. ved 200ºC

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg mangler tid og temperatur.