Ørredlasagne
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
|
|
hak løg, squash og porrer og skiv gulerødderne tyndt
spinaten skylles og drænes, og drænes, og drænes.
skær/del ørredfiletterne i små stykker. løg, porrer og squash svitses i olien på panden og efter 3-4 minutter tilsættes ørred samt salt og peber. lad det stå i 4-5 minutter ved høj varme. skær tomaterne i skiver. i et ovnfast fad kommes nu skiftevis et lag grøntsager, et lag spinat, en omgang mornaysauce og et lag lasagneplader - afhængig af hvor vild man er med tomater kan man flerdoble mængden, men de indgår her som et lag for sig selv (jeg lægger mit ene lag midterst i lasagnen) spinat og grønt mister ca. 40% fylde ved stegning/dræning, så vær lidt nærig pr lag eller brug mere grønt afslut byggeriet med et godt lag ost og kom lasagnen i en forvarmet ovn i 35-40 min ved godt 200C uanset hvor meget man dræner sin spinat inden lagdelingen vil den give en del væske til lasagnen, så lad den lige stå 4-5 minutter efter den er kommet ud af ovnen; så kan den nå at sætte sig. |
|
Opskriften er vist 15184 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har bagt den i 35 min. ved 200ºC Karen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg mangler tid og temperatur. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne