Gulerodsrand

Gulerodsrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
1.5 dl.piskefløde
3 æg
2.5 tsk.maizena
0.75 tsk.timian
0.75 tsk.salt
0.75 tsk.hvid peber
50 g.grana riveost
450 g.skrællede gulerødder
 
 Sauce:
1.5 dl.creme fraiche 18%
0.75 tsk.grønne peberkorn
0.75 tsk.rosa peberkorn
0.25 tsk.salt
 
Opskrift:
Hak løget på foodprocessoren. Tilsæt resten af ingredienserne, undtagen gulerødder. Blend det i 5-10 sek. Riv gulerødderne fint og bland dem i æggemassen. Hæld massen i en smurt glasrandform, der rummer 1 1/4 liter og tildæk formen. Mikrobølg først ved 850 W i 6 min. og derefter ved 440 W i 5 min. Sauce: Knus de to slags peber og bland dem med de øvrige ingredienser. Server gulerodsranden enten varm eller kold.





karakterer:
Opskriften er vist 10070 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu