Saltindbagt makrel

Saltindbagt makrel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 makrel
 salt
 
Opskrift:
1 stk. makrel renses for div. indmad. Hoved og haleparti skal forblive på. I en bradepande/ildfast fad dækkes bunden med salt. Makrellen lukkes godt til, lægges oven på saltet og dækkes herefter HELT med salt. Sættes i ovnen ved 220 grader i 25-30 minutter. Saltet bliver helt hårdt efter denne tur i ovnen, og skallen skal bare slås i stykker og makrellen tages ud og evt. parteres inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 11999 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu