Saltindbagt makrel
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : |
|
|
1 stk. makrel renses for div. indmad. Hoved og haleparti skal forblive på. I en bradepande/ildfast fad dækkes bunden med salt. Makrellen lukkes godt til, lægges oven på saltet og dækkes herefter HELT med salt. Sættes i ovnen ved 220 grader i 25-30 minutter. Saltet bliver helt hårdt efter denne tur i ovnen, og skallen skal bare slås i stykker og makrellen tages ud og evt. parteres inden servering.
|
|
Opskriften er vist 11999 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne