Saltindbagt havørred
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : |
|
|
Hak olivenerne med sten i en blender. Hæld massen i en stor skål og bland saltet i. Tilsæt de piskede æggehvider og bland det hele grundigt.
Forvarm ovnen til 250 grader. Fyld den rensede fisk med rosmarin og citronskiver. Læg den på en bageplade på en 2-3 cm tyk bund af salt og oliven. Fordel resten af oliven/saltmassen rundt om fisken i et ensartet lag. Hold eventuelt massen på plads ved hjælp af ”pølser” af stanniol. Bag fisken i 20-25 minutter. Lad den hvile i ti minutter, inden saltskorpen forsigtigt fjernes. Snit skindet på tværs ved fiskens hoved og træk det af. Skær ned midt i fisken og fjern kødet i flager. Fisken skal være saftig og lyserød indeni. |
|
Opskriften er vist 14389 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne