Torskeruller med sennep sauce
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt : Red : |
|
|
Torskefileter rulles så de er 4-5 cm lange. Lægges i ovnfast fad
med tomater, hvidvin og citron, med lidt folie over.
Fisken dampes ca. 20 min. og væden hældes fra.
Saucen:
alle ingrediens undtagen fløden blandes i en skål for sig. Fløden
piskes, og flødeskummet vendes i de andre ting ( ikke røres
i/rundt)
Det hældes over torskerullerne, og serveres kold, pyntes med
kaviar, rejer evt. æg.
TIPS: Serveres med flûtes.
|
|
Opskriften er vist 11580 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne