Torskeruller med sennep sauce

Torskeruller med sennep sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6-700 g.torskefilet
 tomater
 citron
 hvidvin
 
 Sennep sauce:
3.5 dl.creme fraiche
2 spsk.sød fransk sennep
0.5 tsk.salt
 frisk peber
1 tsk.Bearnaiseessens
1 tsk.sukker
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Torskefileter rulles så de er 4-5 cm lange. Lægges i ovnfast fad med tomater, hvidvin og citron, med lidt folie over. Fisken dampes ca. 20 min. og væden hældes fra. Saucen: alle ingrediens undtagen fløden blandes i en skål for sig. Fløden piskes, og flødeskummet vendes i de andre ting ( ikke røres i/rundt) Det hældes over torskerullerne, og serveres kold, pyntes med kaviar, rejer evt. æg. TIPS: Serveres med flûtes.





karakterer:
Opskriften er vist 11533 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu