Lakseruller med asparges og spidskål
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : |
|
|
Del spidskålen i blade.
Kog dem i ca. 4 min. i letsaltet vand, og afdryp og afkøl dem i en sigte.
Dup dem tørre med et rent viskestykke.
Skær den groveste del af stokken på bladene væk.
Rul 2 stykker plastfolie ud i en længde af 50 cm.
Fordel spidskålsbladene på folien til rektangler a 30 x 15 cm.
Læg lakseskiverne over, smør flødeosten på, og krydr med peber.
Skær den træge ende af aspargesene.
Kog aspargesene i letsaltet vand i ca. 12 min.
Afdryp og afkøl dem i en sigte.
Dup dem helt tørre med et rent viskestykke.
Læg aspargesene over laksen.
Rul sammen til ruller, og læg dem koldt natten over.
Skær rullerne ud på skrå.
Kom alle ingredienserne til dildpestoen i en blender, og miks det sammen.
Fordel lidt grøn salat på 10 tallerkner.
Læg et stykke lakserulle på hver tallerken, og dryp med dildpesto omkring rullen.
Server med flute til.
|
|
Opskriften er vist 12580 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne