Lakseruller med skalddyrssauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : |
|
|
Laksekødet mixes i blender eller food processor med piskefløde, æggehvider, maizena og salt. (evt over 2 gange) Farsen smages til med sherry og paprika. Farsen formes med en ske til aflange boller der koges ca 5 min i fiskesuppe. Saucen: Margarinen smeltes i en gryde, melet drysses i, og der spædes med fiskesuppen fra bollerne under piskning. Fløde og rejer eller krabber kommes i saucen. Smages til med salt og peber og tilsættes laksebollerne. Serveres flutes og grøn salat
|
|
Opskriften er vist 7545 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne