Lakseruller med safransovs
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Giv savoykålbladene (eller kinakålbladene) et opkog i letsaltet vand, afkøl dem, og læg dem oven på lakseskiverne.
Lav fiskefarsen ved at skære fiskefileten i mindre stykker, og skær løget i kvarte. Blend fisk og løg kortvarigt i en blender eller foodprocessor, til kødet er findelt. Tilsæt majsstivelse, æg, salt og hvid peber, og blend videre, mens mælken hældes i, til konsistensen er passende.
Læg farsen som en “pølse” på lakseskiverne med Savoykål. Rul lakseskiverne sammen om fiskefarsen, pak dem ind i bagepapir, og læg pakkerne i et ildfast fad. Hæld vand i bradepanden, og stil fadet i vandbad i ovnen ved 200°C i ca. 40 minutter.
Kog risene efter anvisning på pakningen.
Lav imens sovsen ved at hakke valnødderne groft. Hak løgene fint, og svits dem i smør i en tykbundet gryde. Tilsæt valnødder, knust safran, hvidvin og fiskebouillon, og lad sovsen koge igennem. Rør en jævning af fløde og hvedemel, og hæld jævningen i sovsen. Kog sovsen nogle minutter, og smag til med salt og peber.
Kog ærterne efter anvisning på pakningen.
Skær fiskerullerne i tykke skiver på ca. 3 cm, og servér sovsen, ærter og ris til.
|
|
Opskriften er vist 9191 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne