Lakseruller med tomatharissa
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Tø dejen op og skil arkene ad. Hak laksekødet med en kniv – eller hak det groft i en foodprocessor. Bland laksekødet med lime saft og skal, hakket chili, salt og rasp. Sæt farsen i køleskabet en times tid.
Del farsen i otte lige store dele. Læg en del fars på en plade forårsrulledej, fold siderne ind og tril dejen som en forårsrulle. Frituresteg rullerne i olie til de er gyldne. Læg dem på fedtsugende papir. Tomatharissa: Skær tomaterne i små bidder. Miks alle ingredienserne med en stavblender og smag til med salt, peber og et nip sukker. Spis rullerne nystegte og sprøde med den stærke sauce. |
|
Opskriften er vist 5792 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne