Røget lakserulle med laksemousse
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Først moussen:
Laks (gerne lakserester) skæres i små stykker, ægget koges og hakkes, purløg klippes. Rør alle ingredienserne til moussen sammen i en skål. Læg lakseskiverne med et lille overlap i forlængelse af hinanden på et stykke plastfilm. Fordel laksemoussen ovenpå og rul skiverne omkring moussen. Sno enderne af plastfilmen, og pak derpå rullen ind i et stykke plastfolie. Læg rullen i fryseren. Tages ud af fryseren ca. 1 time inden den skal bruges, og skæres i ca. 1 cm tynde skiver mens den er frossen. Hvis man ikke bruger hele rullen, skal resten blot i fryseren igen til næste hold gæster. Skiverne anrettes med lidt salat og brøndkarse samt et stykke lækkert brød. |
|
Opskriften er vist 54121 gange,
og udskrevet 1555 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Inger - 2008-01-02 15:59:17 Jeg kunne ikke skære den direkte fra fryseren, men efter en ½ time. Det tog også længere tid om at tø op end beregnet. Regn med 1 time efter rullerne er skåret i skiver. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne