Røget lakserulle med torsketatar

Røget lakserulle med torsketatar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 skiverøget laks
1 spsk.hakket frisk torsk
1 stk.wonton-papir (kan købes i
 kinabutikker)
 
Opskrift:
På et stykke forårsrullepapir (ca. 20x20 cm) lægges nederst en god skive røget laks, oven på laksen lægges en skefuld rå torsketatar bestående af: grofthakket frisk torsk, finthakket rødløg, citronsaft, hakket frisk koriander, salt og peber (alt dette blandes).

Forårsrullepapiret rulles først fra siderne ind over fisken, derefter smøres det på alle sider og rulles sammen som en forårsrulle.

Hviler til dagen efter og steges i meget varm olie, til rullen er pænt gylden.

Anrettes oven på en olie/eddike-marineret rucolasalat og hvidløgs­ristede solsikkekerner.





karakterer:
Opskriften er vist 11543 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-08-09 16:25:21
Lyder meget lækker