Røget lakserulle med torsketatar
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : |
|
|
På et stykke forårsrullepapir (ca. 20x20 cm) lægges nederst en god skive røget laks, oven på laksen lægges en skefuld rå torsketatar bestående af: grofthakket frisk torsk, finthakket rødløg, citronsaft, hakket frisk koriander, salt og peber (alt dette blandes).
Forårsrullepapiret rulles først fra siderne ind over fisken, derefter smøres det på alle sider og rulles sammen som en forårsrulle. Hviler til dagen efter og steges i meget varm olie, til rullen er pænt gylden. Anrettes oven på en olie/eddike-marineret rucolasalat og hvidløgsristede solsikkekerner. |
|
Opskriften er vist 11543 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer JF - 2018-08-09 16:25:21 Lyder meget lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne