|
200 |
gram |
Laks koldrøget200 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
2 |
|
Husblas, blade2 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
|
0.5 |
dl. |
Vand0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
100 |
gram |
Flødeost, naturel100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
dl. |
Piskefløde1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
tsk. |
Citronsaft, friskpresset1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
spsk. |
Dild, frisk2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
2 |
spsk. |
Purløg, frisk2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
|
|
Balsamicosauce:
|
1 |
dl. |
Balsamicoeddike, mørk1 dl. Balsamicoeddike, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
spsk. |
Sirup, mørk1 spsk. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
|
|
|
|
|
|
Pynt:
|
|
|
Dild, frisk Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
|
|
|
|
|
Tilbehør:
|
|
|
Flutes Flutes
|
|
|
|
| |
Udblød husblasen i koldt vand ca. 5 min. kog vandet op og smelt husblasen heri. Når massen er lunken røres det i flødeosten. Afkøl og vend de hakkede krydderurter, citronsaft, salt og peber i. Pisk fløden til skum og vend den i massen. Stil faldet i køleskab ca. en time.
På plastfolie lægges laksestykkerne ud, så de fylder et rektangel på 8 x 18 cm. Fordel fyldet herpå. Rul sammen. Læg rullen på køl et par timer. Skær i 3 cm skiver.
Kog blasamicoen ind til den er sirupsagtig. Rør sirup i. Dryp med balsamicosause omkring lakserullerne. Pynt med dild.
|