Lakserulle med spinat
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerteforeningen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør ørredfilet med mayonnaise, syrnet mælkeprodukt og peber til det er en jævn masse.
Udblød husblassen i koldt vand i 5 min. og smelt den herefter over et vandbad.
Pisk den i fiskemassen
Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i fiskemassen.
Bred lakseskiverne ud på noget stanniol eller køkkenfilm så de danner et rektangel Skyl og damp spinaten og lad den dryppe grundigt af i en sigte Kom spinaten på laksen og bred ørredmoussen over Fold laksen stramt omkring spinat og ørredmousse og lad pakken stå i køleskab i mindst 3 timer Anret på salatblade med citronbåde til. Server gerne med Fransk bondebrød og 1 stor skål blandet grøn salat (fx: iceberg salat, rucolasalat, tomat, agurk og purløg) |
|
Opskriften er vist 28971 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne