Lakserulle med spinat

Lakserulle med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerteforeningen

Indsendt :      Red :
Lakserulle med spinat, billede 4 Lakserulle med spinat, billede 1 Lakserulle med spinat, billede 2 Lakserulle med spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.varmrøget ørredfilet
1 spsk.fedtreduceret mayonnaise (light mayonnaise)
1 dl.Kvark 1%
 peber
2 Husblas, blade
1 æggehvide
250 g.koldrøget laks
250 g.frisk spinat
 
 Pynt:
 citron
 salat
 
Opskrift:
Rør ørredfilet med mayonnaise, syrnet mælkeprodukt og peber til det er en jævn masse. Udblød husblassen i koldt vand i 5 min. og smelt den herefter over et vandbad. Pisk den i fiskemassen Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i fiskemassen.

Bred lakseskiverne ud på noget stanniol eller køkkenfilm så de danner et rektangel

Skyl og damp spinaten og lad den dryppe grundigt af i en sigte Kom spinaten på laksen og bred ørredmoussen over Fold laksen stramt omkring spinat og ørredmousse og lad pakken stå i køleskab i mindst 3 timer

Anret på salatblade med citronbåde til.

Server gerne med Fransk bondebrød og 1 stor skål blandet grøn salat (fx: iceberg salat, rucolasalat, tomat, agurk og purløg)





karakterer:
Opskriften er vist 29199 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu