Hornfisk, stegt
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dressing:
Smag syrnet fløde 9% til med koriander, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Salat: Fjern hinderne fra appelsinbådene. Læg hvidkål i et fladt fad og fordel herpå appelsin- og æblebåde. Hæld dressingen over salaten og stil den tildækket i køleskabet. Stegt hornfisk: Halver hornfiskene på tværs. Pensl kødsiden med sennep. Fold hornfiskene på tværs og luk dem med en kødnål. Vend dem i en blanding af rugmel og salt. Lad smørret gyldne i en pande og steg hornfiskene ca. 5 min. på hver side. Tips: I stedet for hornfisk kan anvendes sild. |
|
Opskriften er vist 29025 gange,
og udskrevet 481 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne