Hornfisk, stegt

Hornfisk, stegt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hornfisk, stegt, billede 4 Hornfisk, stegt, billede 1 Hornfisk, stegt, billede 2 Hornfisk, stegt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dressing:
3.5 dl.Cheasy fraiche 9%
1 tsk.stødt koriander
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Salat:
2 pillede appelsiner i både (ca. 200 g.)
200 g.fintsnittet hvidkål
1 æble i tynde både fx gloster (ca. 125 g.)
 
 Stegt hornfisk:
2-3 udbenede hornfisk (ca. 400 g)
1 spsk.sød mild sennep
2 spsk.rugmel
0.25 tsk.groft salt
25 g.smør
 
 Tilbehør:
1000 g.kartofler
 
Opskrift:
Dressing:
Smag syrnet fløde 9% til med koriander, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time.

Salat:
Fjern hinderne fra appelsinbådene. Læg hvidkål i et fladt fad og fordel herpå appelsin- og æblebåde. Hæld dressingen over salaten og stil den tildækket i køleskabet.

Stegt hornfisk:
Halver hornfiskene på tværs. Pensl kødsiden med sennep. Fold hornfiskene på tværs og luk dem med en kødnål. Vend dem i en blanding af rugmel og salt. Lad smørret gyldne i en pande og steg hornfiskene ca. 5 min. på hver side.

Tips:

I stedet for hornfisk kan anvendes sild.





karakterer:
Opskriften er vist 29025 gange,
og udskrevet 481 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu