Hornfiskefrikasse - i trykkoger
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Skær fisken i 4-5 cm lange stykker, rul dem og hold dem sammen med kødpinde.
Læg kartofler, gulerødder og fisk i gryden, drys salt på og hæld vandet ved.
Trykkog 4-5 minutter - afkøl hurtigt.
Tag pinden e ud af fisken.
Jævn retten med smørbolle, smag den til evt. med mere salt og tilsæt den hakkede persille.
Server rugbrød til.
Tips: Makrel og sild kan tilberedes på samme måde. |
|
Opskriften er vist 7378 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne