Hornfiskefrikasse - i trykkoger

Hornfiskefrikasse - i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3-4 hornfiskefileter
500 g.kartofler i tern
2 gulerødder i skiver
 salt
4 dl.vand
 
 Smørbolle:
25 g.smør/margarine
3 spsk.hvedemel
 
1-2 bdt.persille hakket
 
Opskrift:
Skær fisken i 4-5 cm lange stykker, rul dem og hold dem sammen med kødpinde. Læg kartofler, gulerødder og fisk i gryden, drys salt på og hæld vandet ved. Trykkog 4-5 minutter - afkøl hurtigt. Tag pinden e ud af fisken. Jævn retten med smørbolle, smag den til evt. med mere salt og tilsæt den hakkede persille. Server rugbrød til.

Tips:

Makrel og sild kan tilberedes på samme måde.





karakterer:
Opskriften er vist 7378 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu