Hornfisk, kogte

Hornfisk, kogte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 hornfisk helst med ben
 salt
 
 Kogelage:
5 dl.vand
1 lille løg
1 spsk.citronsaft
 eddike eller hvidvin
5 hele peberkorn
1 laurbærblad
 salt
 
Opskrift:
Skrab fiskene og klip finnerne af, skyl og tør dem og skær dem i 7-8 cm lange stykker, drys med salt og lad dem stå og trække 5 min. Bland ingredienserne til kogelagen i en gryde, der er stor nok til at rumme fiskestykkerne. Pil og skiv løget, kom det i lagen og kog den i 5 min. Skyl fisken kort, og læg den i gryden, dæmp varmen og lad fisken mørne 5 min under låg. Tag gryden fra varmen og lad fisken trække yderligere 5 min. Anret i et varmt, halvdybt fad og hæld lidt af lagen ved.

Tips:

Pillekartofler kan serveres til, evt. drysset med dild, sammen med smør, citronsauce, legeret eller citronsauce, græsk eller hollandaisesauce.





karakterer:
Opskriften er vist 16672 gange,
og udskrevet 463 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu