Hornfisk, kogte
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Skrab fiskene og klip finnerne af, skyl og tør dem og skær dem i 7-8 cm lange stykker, drys med salt og lad dem stå og trække 5 min. Bland ingredienserne til kogelagen i en gryde, der er stor nok til at rumme fiskestykkerne. Pil og skiv løget, kom det i lagen og kog den i 5 min. Skyl fisken kort, og læg den i gryden, dæmp varmen og lad fisken mørne 5 min under låg. Tag gryden fra varmen og lad fisken trække yderligere 5 min. Anret i et varmt, halvdybt fad og hæld lidt af lagen ved.
Tips: Pillekartofler kan serveres til, evt. drysset med dild, sammen med smør, citronsauce, legeret eller citronsauce, græsk eller hollandaisesauce. |
|
Opskriften er vist 16596 gange,
og udskrevet 463 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne