Foliefisk med diverse krydderurter og citron
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt af : Josefine Indsendt : Red : |
|
|
Dup fisken tør med køkkenrulle og drys den efter smag med salt, peber og evt. rosmarin.
Fordel derefter krydderurter, forårsløg og citronskiver jævnt over hvert stykke fisk og lig hvert stykke på folie. Fol folien i enderne og langs den øverste kant så det er helt tæt. -Der danner sig nemlig den dejligste lage, som ikke må løbe ud! Læg fiskepakkerne i et ovnfast fad og sæt fadet i en kold ovn. Tænd ovnen på 175 grader og steg i ca. 25 min.
Stegetiden afhænger selvfølgelig af de enkelte stykkers størrelse, men til en "almindelig" laksesteak der vejer ca. 125 g., passer 25 min. meget godt.
Tips: -Den ovenfor beskrevne lage kan danne en god grundsten til den dejligste fiskesovs! -Er man til fisk, er denne ret efter min mening simpelthen "HEAVEN":-) Som tilbehør er kartofler og dampede grønsager (f.eks. blomkål, gulerødder og majs) rigtig dejligt. En varm pastasalat af pasta og grønsager er også skøn til. Værsgo og nyd:-) |
|
Opskriften er vist 11881 gange,
og udskrevet 419 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Hannah 12 år - 2009-01-25 20:25:26 Dejlig nemt og smager virkelig godt. Persille er også godt til. Anne - 2005-01-01 01:01:01 Super nemt og godt. Fisken kan med fordel lægges ovenpå gulerødsstave, broccolibuketter osv. og tilføjes 2 dl hvidvin! Husk rigeligt af citronmelisse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne