Hornfisk i ovn
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Skrab hornfiskene og klip finnerne af. Udben evt. hornfiskene, skyl fiskene hurtigt i koldt vand og tør dem. Skær dem i ca 8 cm lange stykker og drys dem med salt og peber. Pisk et æg sammen, sæt halvdelen til side, rør resten af ægget sammen med rasp, citronsaft, fintklippet purløg og dild. Fordel fyldet i fiskestykkerne, luk dem sammen og læg dem tæt i et smurt ovnfast fad, så de holder sammen. Hæft dem om nødvendigt med tandstikkere. Pensl med det resterende æg, drys med rasp og fordel smørklatter over fisken. Sæt fadet i den 200 grader C. alm. ovn og lad fisken mørne i 15-18 min, længst hvis fisken er med ben. Tag fadet ud og lad det stå 3-4 min, før det serveres direkte fra fadet. Tips: Byd pillekartofler og/eller årstidens grøntsager, fx spinat, broccoli, blomkål eller nye løg til. |
|
Opskriften er vist 60052 gange,
og udskrevet 1412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-05-23 16:32:27 På billedet har vi serveret fisken på en bund af smørsauteret spinat, dampet broccoli og minimajs og Italiensk kartoffelsalat med pesto. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne