Hornfisk med krydderurter
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
|
|
Skrab hornfiskene og klip finnerne af, skyl fiskene hurtigt i koldt vand og tør dem, skær dem i ca 8 cm lange stykker.
Fyldet: Pil løget, skær det i små terninger og svits dem klare i lidt af smørret. Bland det med de hakkede krydderurter og krydr med salt og peber. Fordel fyldet i fiskestykkerne og luk dem sammen med tandstikkere eller kødnåle. Bland melet med salt og peber og vend fiskestykkerne heri. Lad lidt af smørret bruse af på panden og steg fiskestykkerne 3-4 min på hver side ved ret god varme. Anret fisken på et varmt fad og fjern kødnåle/tandstikkere. Garnér med citronbåde og pynt med dild. Brun panden af med det resterende smør, kom persille og dild eller estragon på panden og lad det stege kort med. Hæld det over fisken eller byd det til. Byd pillekartofler til. |
|
Opskriften er vist 8369 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne