Hornfisk med krydderurter

Hornfisk med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 udbenede hornfisk
1 dl.rugmel
 salt
 peber
 
 Fyld:
1 løg
4-5 citronmelisseblade eller fennikeltop
1 spsk.finthakket dild
1 spsk.finthakket persille
 salt
 peber
 
 Endvidere:
50 g.smør
1 spsk.hakket persille
1 spsk.hakket dild eller estragon
 
 Pynt:
 citronbåde
 dild
 
Opskrift:
Skrab hornfiskene og klip finnerne af, skyl fiskene hurtigt i koldt vand og tør dem, skær dem i ca 8 cm lange stykker.

Fyldet:
Pil løget, skær det i små terninger og svits dem klare i lidt af smørret. Bland det med de hakkede krydderurter og krydr med salt og peber. Fordel fyldet i fiskestykkerne og luk dem sammen med tandstikkere eller kødnåle. Bland melet med salt og peber og vend fiskestykkerne heri.

Lad lidt af smørret bruse af på panden og steg fiskestykkerne 3-4 min på hver side ved ret god varme. Anret fisken på et varmt fad og fjern kødnåle/tandstikkere.

Garnér med citronbåde og pynt med dild. Brun panden af med det resterende smør, kom persille og dild eller estragon på panden og lad det stege kort med. Hæld det over fisken eller byd det til. Byd pillekartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 8369 gange,
og udskrevet 188 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu