Hornfiskeruller 02
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
|
|
Skrab fiskene og klip finnerne af, skyl dem hurtigt i koldt vand og tør dem, skær dem i ca 8 cm lange stykker. Læg dem på et bræt med skindsiden nedad og drys dem med salt og peber.
Fyldet: Pil chalotteløgene og hak dem groft. Hak ligeledes cornichonerne groft og bland dem med løg, persille og dild. Fordel fyldet på fiskestykkerne, rul dem sammen og fæstn med kødnåle eller tandstikkere. Læg rullerne tæt sammen i en gryde. Kogelagen: Kom vand, eddike, laurbærblade, allehånde, sennepsfrø, peberkorn og salt i en kasserolle. Lad lagen koge op og hæld den over fisken. Lad fisken simre ved svag varme under låg, til den er mør, 6-8 min. Lad fisken afkøle i lagen. Tag rullerne op og servér. Tips: Byd rugbrød eller nye kartofler, drysset med dild og koldt smør til. Dildsovs, kold, passer også fint til. De hakkede cornichons kan erstattes af stave af letsaltet salatagurk. |
|
Opskriften er vist 7986 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne