Squashskib med fiskerulle passagerer

Squashskib med fiskerulle passagerer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Et ordentligt luftskib af en aflang squash
2 store rødspætter - fileteres
3 gulerødder halverede i fuld længde
1 stor pastinak
2 løg i fine tern
4 fedhvidløg finhakket
 Rapsolie
 lidteddike
 Salt
 peber
 Friske krydderurter fra haven fx dild rosmarin eller persille
 
Opskrift:
Fileter fisken, som Thomas viste, hvordan I skulle gøre. Skræl og skær squashen over på langs. Udhul den. Fyr ovnen op på 225 ° C. Hak den ene udhulede halvdel i fine tern. Skrub gulerødderne rene og skær dem over i halve i den fulde længde. Pastinakken skralder I og hakker i grove tern, riv løgene og hak hvidløgene vældig fint. Svits hvidløg, løg, pastinak og squash tern i olien. Steg i 5 min. Tilsæt derpå de hakkede krydderurter og tag gryden af varmen. Damp (blancher)gulerødderne i en lille kasserolle i 5 min. Rul hver af fiskefileterne sammen til ruller og hold dem sammen med en kødnål. Damp rullerne i 5 min. til de er færdige – dvs. når kødet er mælkehvidt Hæld de svitsede grønsager ned i den halve squash. Sæt squashen i ovnen og bag det i små 20 min. squashen føles blød, men ikke til den er blevet slasket! Tag squashen ud af ovnen, pynt den med fiskerullerne og gulerødderne. Sæt evt. en blomst i som pynt.





karakterer:
Opskriften er vist 6187 gange,
og udskrevet 108 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu