Fiskerulle i Pernod sovs
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Del courgetten, og fjern frugtkødet med en ske. Skær courgette-skallen og gulerødderne i ensartede tynde stænger. Kog i letsaltet vand, til grønsagerne er møre, men stadig har bid. Afkøl i koldt vand, og stil det til side.
Til moussen blendes fisken med fløde, æg, puré og krydderier. Stil det koldt i en 1/2 time. Læg hver søtungefilet på et stykke smurt alufolie, og fordel moussen herpå. Rul fileten om mousen, og luk alufolien stramt om i knallertfacon. Læg rullerne i kogende vand, og kog i 30 minutter. Hæld alle ingredienser til saurcen i en kasserolle, og kog ind til det har en passende konsistens. Smag til. Varm grønsagerne igennem i vand, der varmes til lige under kogepunktet. Pak forsigtigt fiskerullerne ud, og skær dem i 3 skiver hver. Hæld vandet fra grønsagerne. Anret fiskerullerne med sauce og grønsager, og drys med persille. Tips: Tilførslen af søtunge kan være begrænset, eller fisken kan være for lille til formålet, men fortvivl ikke. Køb istedet Rødtunge, de smager også fremragende. Hvis det laves som hovedret, så lav noget extra, gæsterne vil helt sikkert have en extra omgang. Gæster med hang til det franske vil sikkert også værdsætte en Pernod med isvand som apperitif. |
|
Opskriften er vist 8797 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne