Silderuller 02
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Fordel en blanding af rødløg, hvidløg og dild på kødsiden af silden. Rul fileterne om blandingen. Læg rullerne i et smurt ovnfast fad, hæld citronsaft, dijonsennep og fløde ved så det dækker silderullerne halvt.
Fadet sættes i ovnen i ca. 45 minutter ved 200 grader C med folie over. Serveres med hvide kartofler og grønne bønner |
|
Opskriften er vist 6296 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne