Stikkelsbærtrifli med kanelcreme
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
|
|
Stikkelsbærrene nippes og skylles grundigt.
Bær, vand og sukker bringes i kog ved svag varme, og småkoger indtil bærrene begynder at briste og jævne, der skal stadig være hele bær tilbage. Bærrene afkøles. Kanelcreme: Pisk fløden til let flødeskum. bland den med creme fraiche, flormelis og kanel. Stil cremen køligt indtil brug. Anretning: Knus makronerne groft og læg dem i bunden af 4 portionsglas, fordel stikkelsbærrene over, kanelcremen til slut. Pynt evt. med et lille drys kanel eller et lille stykke hel kanel. |
|
Opskriften er vist 9126 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-01-14 10:17:53 I opskriften stå der at der skal bruges 12 marengs. I vejledningen står der at man skal knuse makronerne. ER det marengs eller makroner man skal bruge der er ret vigtig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne