Stikkelsbærtrifli med kanelcreme

Stikkelsbærtrifli med kanelcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.grønne stikkelsbær
0.5 dl.vand
150 g.sukker
 
 Fyld:
12 marengs
 
 Kanelcreme:
2 dl.piskefløde
2 dl.creme fraiche
1 spsk.flormelis
0.5 spsk.kanel, stødt
 
Opskrift:
Stikkelsbærrene nippes og skylles grundigt.

Bær, vand og sukker bringes i kog ved svag varme, og småkoger indtil bærrene begynder at briste og jævne, der skal stadig være hele bær tilbage. Bærrene afkøles.

Kanelcreme:
Pisk fløden til let flødeskum. bland den med creme fraiche, flormelis og kanel. Stil cremen køligt indtil brug.


Anretning:
Knus makronerne groft og læg dem i bunden af 4 portionsglas, fordel stikkelsbærrene over, kanelcremen til slut.

Pynt evt. med et lille drys kanel eller et lille stykke hel kanel.





karakterer:
Opskriften er vist 9126 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-14 10:17:53
I opskriften stå der at der skal bruges 12 marengs. I vejledningen står der at man skal knuse makronerne. ER det marengs eller makroner man skal bruge der er ret vigtig.