Banankage 03
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : André Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland det hele sammen
Hæld det i en form 20*20
175 grader C. alm. ovn i 25 min
Tips: Efter min mening skal der ikke helt så meget kakao i. men det er jo smag og behag |
|
Opskriften er vist 150967 gange,
og udskrevet 2035 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (94 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2016-08-23 09:26:21 Det er den lækreste banankage, jeg nogensinde har bagt, rigtig saftig og svampet. Brugte dog mælk og hakket lys chokolade, i stedet for vand og kakao. Børnene elskede den! Selv manden som ikke er til kage. :-) Klara - 2016-03-17 18:41:47 Kan man lave den uden kakao? dårlig kage den vokser jo slet ikke :( - 2015-12-22 14:41:00 dårlig kage den vokser jo ikke :( Victor og Rasmus - 2015-11-16 15:58:05 Den kunne Godt Bruge flødeskum. Elders en god kage anonym - 2015-08-25 15:25:45 Ikke en god opskrift. Resultatet er en flad gummiagtig kage der har en ringe smag. Kan ikke anbefales. Ikke engang vores børn gad og spise den. Jeanette S - 2015-07-08 15:54:37 Jeg har lavet denne kage 3 gange nu, og er ret vild med den. Dog hakker jeg noget mørk chokolade - så bliver den rigtig lækker! Christian - 2015-05-27 14:44:36 Jeg lavede den men uden kakao og halv rugmel og halv hvedemel og den smager super👍 Kurt - 2014-11-26 16:38:13 Det var en god kage :-) anonym - 2014-09-03 06:57:16 Den dårligste kage jeg længe har smagt. Desværre. Den virkede ellers lækker klæg, ligesom en brownie, men den smagte rigtig meget af mel:-( Katja - 2013-07-24 20:42:09 Brugte sød mælk istedet for vand. og en plade mørk chokolade hakket ud istedet for kakao pulver. mmh en lækker kage :) LhBager - 2012-10-31 18:21:52 Udemærket opskrift - dog brugte jeg også kun halvt så meget kakao.. Og jeg brugte en ekstra banan + ca 1 spsk mælk, synes dejen virkede lidt for tør. (Den hævede ikke så meget som jeg ville ønske, men det skyldes måske at jeg bruger "Tysk" bagepulver) Sandt nok bliver kagen temmelig "gummiagtig" - men med en ekstra banan virker det som om det er med vilje. Og jeg kan godt lide en banankage der klistrer. Så jeg synes bestemt det er en OK opskrift :) anonym - 2012-10-29 16:05:31 Genial kage! Jeg elsker konsistensen :D Mulle - 2012-03-21 09:39:11 Virkelig lækker kage!!! Jeg brugte Nesquik kakao pulver og det blev et godt resultat :) anonym - 2012-03-21 09:36:43 Jeg siger TAK for de go'e "råd". Jeg brugte Nesquik kakao i stedet for (mørk) kakao. Det er bare en lækker kage ;) Mille - 2012-03-03 14:14:30 Er godt nok i tvivl om hvorvidt det er usødet kakaopulver eller om det er kakaomælk der menes? anonym - 2011-10-25 12:44:50 Slet ikke go, mærkelig konsistens, og flad kage.... Jeg kunne også komme i tanke om at bage en kage til min svigermor, jeg har nemlig en af de bedste af slagsen... thomas - 2011-09-25 21:22:23 Ja svigermor skal bare have en enkeltbillet til sydpolen :) anonym - 2011-07-20 17:50:03 hvem fanden sender også kage til sin svigermor??? iben og emilie :D - 2011-07-14 13:04:17 vi vil prøve at bage kagen idag :D.. og så ser vi om den smager godt, men det kunne jeg forstille mig den gør!!:) amalie<3 - 2011-02-18 16:45:17 den bedste jeg har smagt Eva - 2010-12-14 15:00:08 Jeg synes - modsat alle andre - at den kedeligste og mest skuffende banankage, jeg nogensinde har smagt. Ked af det, men den blev tynd, gummiagtig og smagen var kedelig og melet. Det skal siges, at jeg sendte en kage hjem til min svigermor med ½ kakao og tog en kage med på arbejde med kakao mængde efter opskriften. Begge steder havde de samme mening, som jeg. Jeg vil ikke anbefale den til andre. kokkens kone - 2010-09-22 20:26:27 Det er godt nok den ringeste banankage vi nogenside har smagt, klasket, og gummi agtigt, ærveligt. vil give per ret Per - 2010-02-17 14:17:00 Den skulle have 5 minutter mere for at være gennembagt. Men den klasker helt sammen og får en underlig konsistens, smagen er vel som sådan ok. Camilla - 2008-11-13 20:40:33 Totalt god svampet kage.... uhm... kim - 2008-02-22 21:41:09 den er rigtig god. Lidt mere banan gør ikke skade Stine - 2007-03-18 15:27:09 Den er rigtig god og dejligt der ikke behøver at komme æg i. Den vil jeg bage igen snart. Åse - 2007-02-23 18:31:45 jeg siger bare:æg skal der i...... Fam. Søndergaard - 2007-01-30 14:34:44 Bestemt ikke en kage jeg bager igen! tvillingerne - 2005-01-01 01:01:01 den BEDSTE banankage vi nogensinde har begt. den tager kort tid og er supernem at bage johanne og kirstine - 2005-01-01 01:01:01 det er ikke altid vi har æg... så er denne god! M og M - 2005-01-01 01:01:01 den er god og lækker, nem at lave og ikke så fed.. Generelt god smag! Vinnie - 2005-01-01 01:01:01 ½ af kakao, så smager den både af kakao og banan. Min dreng elsker denne kage, jeg synes den er lidt.... Annette - 2005-01-01 01:01:01 En super kage. Men prøv at komme halvedelen af hvad der endelig skal i af kakao. så bliver den meget bedre. Men det er jo smag og behag anonym - 2005-01-01 01:01:01 Den er meget bedre dagen efter den er bagt! Men ikke den bedste kage, jeg har bagt... mig - 2005-01-01 01:01:01 den bedste banankage jeg har smagt og så er den uden æg og ikke alt for meget fedt.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne