Kartofellasagne

Kartofellasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 porrer
2 løg
1 ds.chili-tomater
10 store kartofler
1 pakkehakket oksekød (10% fedt)
0.5 bægerfromage frais
 
Opskrift:
Steg løg i 2 tsk. olie på en varm pande. Hæld en sjat vand ved og steg så oksekødet sammen med løgene. Krydr med salt, peber og hvidløg. Hæld stegepandens indhold i et ovnfast fad. Rens og snit porrerne i ringe, og bred dem ud over kødbunden. Kom nogle klatter fromage frais over dette. Krydr med salt og peber. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg skiverne lagvis ovenpå fromage frais'en og slut af med at hælde en dåse chilitomater ud over kartoffellaget. Krydr igen med salt og peber. Sættes midt i ovnen og bages 11/2 time ved 200 grader.

Kan serveres som det er eller med salat eller flûte til.





karakterer:
Opskriften er vist 24962 gange,
og udskrevet 836 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager virkelig godt. Men jeg brugte ikke så mange kartofler.

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig lækker som både voksne som børn hoolder af. Brugt dog 2 dåser alm. tomater