Kartofellasagne
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Steg løg i 2 tsk. olie på en varm pande. Hæld en sjat vand ved og steg så oksekødet sammen med løgene. Krydr med salt, peber og hvidløg.
Hæld stegepandens indhold i et ovnfast fad. Rens og snit porrerne i ringe, og bred dem ud over kødbunden. Kom nogle klatter fromage frais over dette. Krydr med salt og peber.
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg skiverne lagvis ovenpå fromage frais'en og slut af med at hælde en dåse chilitomater ud over kartoffellaget. Krydr igen med salt og peber. Sættes midt i ovnen og bages 11/2 time ved 200 grader.
Kan serveres som det er eller med salat eller flûte til. |
|
Opskriften er vist 24961 gange,
og udskrevet 836 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer emmeline - 2005-01-01 01:01:01 det smager virkelig godt. Men jeg brugte ikke så mange kartofler. Tina - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækker som både voksne som børn hoolder af. Brugt dog 2 dåser alm. tomater |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne