Rødspætteruller med laks
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Drys rødspættefileterne med salt og peber, lidt citronsaft godt med dild på den ene side. Rul laksefileter ind i rødspættefileterne med den krydrede side ind mod laksen.
Tag et lille fad. Put vand, hvidvin, knust hvidløg, korianderfrø, laurbærbladene, en god spsk. dild og resten af citronsaften. Stil i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter eller til fisken den øverste del af rullen er gylden. Sovs: Smelt smørret og rør hvedemelet i, tilsæt sigtet kogelage lidt efter lidt til passende konsistens og smag evt. til med salt og peber, tilsæt hakket dild. Tips: En, på alle måder, dejlig let og velsmagende ret. Går godt til f.eks. ovnbagte rodfugter, f.eks. gulerod, persillerod og kartofler. |
|
Opskriften er vist 35025 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne