Rødspætteruller på grønt
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : |
|
|
Tilberedning: Hak løg, 1 hvidløg og krydderurter fint, pres limesaften ud over dem og drys med salt og peber. Rør det hele sammen i en skål og fordel det over rødspætternes ene side. Rul fileterne sammen til små pølser og sæt en tandstik i for t holde dem sammen.
Kog kartofler og gulerødder, så de stadig er sprøde. Skær dem i skiver som tomaterne, snit løgene i ringe. Læg det hele i et ildfast fad og pres 1 hvidløg ud over sammen med en deciliter vand. Rødspætterullerne lægges oven på grøntsagerne og sættes i ovnen et kvarter ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 8463 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne