Rødspætteruller på grønt

Rødspætteruller på grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.rødspættefilet
 Salt
 peber
3 rødløg
1 bdt.persille
1 bdt.citronmelisse
2 fedhvidløg
0.5 lime (saften)
 Tandstikker
4 gulerødder
4 kartofler
2 tomater
2 dl.vand
 
Opskrift:
Tilberedning: Hak løg, 1 hvidløg og krydderurter fint, pres limesaften ud over dem og drys med salt og peber. Rør det hele sammen i en skål og fordel det over rødspætternes ene side. Rul fileterne sammen til små pølser og sæt en tandstik i for t holde dem sammen.

Kog kartofler og gulerødder, så de stadig er sprøde. Skær dem i skiver som tomaterne, snit løgene i ringe. Læg det hele i et ildfast fad og pres 1 hvidløg ud over sammen med en deciliter vand. Rødspætterullerne lægges oven på grøntsagerne og sættes i ovnen et kvarter ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 8463 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu