Rødspætteruller med pasta
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : |
|
|
Skyl og tør rødspættefileterne. Rør smørret med salt, estragon, dild og purløg. Fordel smørblandingen på fileterne og rul dem sammen.
Pil og hak løget fint. Skær tomaterne i tern og champignon i skiver. Svits grønsagerne 4-5 min. i en gryde i smørret. Drys melet over, og spæd med hvidvin og bouillon under omrøring. Kog det igennem og smag til med estragon, salt og peber. Læg fiskerullerne i saucen med sammenføjningen nedad og lad det simre svagt under låg, 3-5 min., til fisken er mør. Drys lidt purløg over og server nykogt pasta til. |
|
Opskriften er vist 10498 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne