Rødspætteruller på grov grøntsauté
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : |
|
|
Fisken rulles med skyllet, frisk dild og persille og lægges i et ovnfast fad med samlingen nedad.
Rullerne drysses med salt, peber, citronsaft og revet citronskal samt et spray af olie.
Dampet i ovnen ved 200 grader i 12 minutter.
Porrer, gulerødder, knoldselleri og rødløg renses og skæres i små tern.
Grøntsagerne sauteres i en wok i ca. 5 minutter med lidt spray af olie, salt og peber. Til sidst tilsættes finthakket persille.
|
|
Opskriften er vist 8454 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne