Hvidvinsdampede rødspætteruller 02
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Fileter rødspætterne eller køb dem som fileter
Drys fileterne med salt og peber, halver dem på langs og rul dem sammen
Stil rullerne i et ovnfast skål med lave kanter og hæld hvidvin over
Bages i ovnen i 10 minutter ved 200 grader. (bages sammen med tomaterne).
Sauce: Gulerødder, løg, laurbærblad, citronsaft og bouillon koges under låg, til grøntsagerne bliver meget møre (ca. ½ time) Fjern laurbærbladet, blend sovsen og kom den tilbage i gryden. Varm sovsen igennem Tilsæt mynte og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 10644 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne