Rødspætteruller med gylden rissalat
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Gyldne ris:
Kog risene med gurkemeje i vandet. Skær peberfrugterne i tern, og skær ananasskiverne i mindre stykker. Bland de kogte ris med ananas og peberfrugter. Dressing: Pres hvidløget gennem en Hvidløgspresser, og bland det med de øvrige ingredienser til dressingen. Vend dressingen i risene. Rødspætteruller: Læg rødspætterfileterne med skindsiden opad, drys lidt salt og peber på og pres citronsaft henover. Rul fileterne sammen fra hoved mod halen med Skindsiden indad. Læg fiskerullerne i en gryde med ca. 1 cm vand i bunden. Tilsæt salt til vandet. Bring vandet i kog under låg, og kog rullerne i 3 minutter. Tag gryden væg fra varmen og lad fisk stå 5 minutter. Servér fiskerullerne på en bund af gylden rissalat (smager fint både varm og kold). |
|
Opskriften er vist 9050 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne