Rødspætteruller med gylden rissalat

Rødspætteruller med gylden rissalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fisk:
600 g.rødspætterfilet
 salt
 peber
1 citron
 
 Gylden rissalat:
4 dl.ris
1 tsk.gurkemeje
2 røde peberfrugter
2 grønne peberfrugter
1 ds.Ananasringe
 
 Dressing:
1 fedhvidløg
4 spsk.olie (f.eks. olivenolie)
2 tsk.honning
 drys af 0.5 fiskebouillonterning
 
Opskrift:
Gyldne ris:
Kog risene med gurkemeje i vandet. Skær peberfrugterne i tern, og skær ananasskiverne i mindre stykker. Bland de kogte ris med ananas og peberfrugter.

Dressing:
Pres hvidløget gennem en Hvidløgspresser, og bland det med de øvrige ingredienser til dressingen. Vend dressingen i risene.

Rødspætteruller:
Læg rødspætterfileterne med skindsiden opad, drys lidt salt og peber på og pres citronsaft henover. Rul fileterne sammen fra hoved mod halen med Skindsiden indad. Læg fiskerullerne i en gryde med ca. 1 cm vand i bunden. Tilsæt salt til vandet. Bring vandet i kog under låg, og kog rullerne i 3 minutter. Tag gryden væg fra varmen og lad fisk stå 5 minutter. Servér fiskerullerne på en bund af gylden rissalat (smager fint både varm og kold).





karakterer:
Opskriften er vist 9050 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu