Hvidvinsdampede rødspætteruller med dild
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : |
|
|
Filetter til rullerne:
Filetér fiskene og læg dem på køl, mens farsen røres. Fiskefars: Skær fileterne i mindre stykker og læg den i en food processor eller blender. Skyl dild, fjern de grove stilke og hak det fint. Pil og hak løget. Blend fisk med dild, løg, mel, æg, mælk, salt og peber til det får en lind konsistens. Hold evt. lidt af mælken tilbage til at regulere konsistensen med. Kog eller steg en bolle for at teste om konsistens og krydring er tilpas. Rødspætteruller: Smør et ovnfast fad med smør. Hver fiskefilet rulles sammen om sig selv med skindsiden indad til en ”snegl”, som stilles på højkant i fadet. Fyld fiskefarsen ind i midten af ”sneglen” ved hjælp af små skeer eller med sprøjtepose. Den grønne fars må gerne komme til syne. Hæld hvidvinen ved og drys med salt. Bag fiskerullerne ved 200?C i ca. 20 minutter. Hvis fisken begynder at tage farve, dækkes fadet med alu-folio. Fisken er færdig, når kødet har ændret farve fra lys grå til mælkehvid og konsistensen i fisken bliver flaget. Grøn creme fraiche dressing: Dilden skylles og hakkes meget fint. Resten af ingredienserne blandes med dilden. Smag til med lime- eller citronsaft. |
|
Opskriften er vist 14638 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne