Hvidvinsdampede rødspætteruller
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Fileter rødspætterne eller køb dem som fileter
Drys fileterne med salt og peber, halver dem på langs og rul dem sammen.
Stil rullerne i et ovnfast skål med lave kanter og hæld hvidvin over. Bages i ovnen i 10 minutter ved 200 grader. (bages sammen med tomaterne). Citron-gulerodssovs: Gulerødder, løg, laurbærblad, citronsaft og bouillon koges under låg, til grøntsagerne bliver meget møre (ca. ½ time). Fjern laurbærbladet, blend sovsen og kom den tilbage i gryden. Varm sovsen igennem. Tilsæt mynte og smag til med salt og peber. Farserede tomater: Toppen skæres af tomaterne og indmaden tages ud i en skål. Toppen gemmes til at lægge låg på tomaterne til sidst. Champignonerne renses og hakkes fint med en kniv Løget hakkes og svitses i olie Indmad fra tomaterne skæres i små stykker og tilsættes sammen med champignon og timian Lad retten snurre ca. 5 minutter Rasp, persille, salt og peber røres i Fyldet fordeles i tomaterne og de drysses med parmesan Bages i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. (sammen med fiskene) |
|
Opskriften er vist 30012 gange,
og udskrevet 394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer p_riber - 2007-03-07 19:28:46 tiden i ovnen skal være 45 min i stedet for! Ellers en velsmagende kalorielet ret! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne