Rødspætteruller på grøntsagsbund

Rødspætteruller på grøntsagsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.rødspættefileter (ca. 4 stk.)
 salt
 peber
 
 Fyld:
0.5 løg
1 lille gulerod (ca. 50 gram)
1 bdt.frisk persille
 tandstikkere
 
 Grøntsagsbund:
1 lille løg (ca. 30 gram)
0.5 fedhvidløg
2 tsk.fedtstof
1 gulerod (ca. 60 gram)
0.5 persillerod (ca. 75 gram)
0.5 ds.flåede hakkede tomater
0.5 dl.vand
 salt
 peber
 evt.jævning
 
Opskrift:
Rødspættefileterne rengøres og drysses med salt og peber. Løget pilles og hakkes fint. Guleroden skrælles og rives fint. Persillen skylles og hakkes fint. Løget, guleroden og persillen blandes og fordeles over fileterne. Fileterne rulles sammen og holdes sammen med tandstikkere.

Grøntsagsbunden laves ved at løget pilles og hakkes fint. Hvidløget presses. Guleroden og persilleroden skrælles og rives groft. Løget og presset hvidløg svitses i fedtstoffet i en gryde, til løgternene er klare. Guleroden og persilleroden tilsættes sammen med flåede, hakkede tomater og vand. Grøntsagerne koger i ca. 5 min. under låg, til de er møre. Grøntsagerne kan evt. jævnes, hvis der ønskes en jævn bund. Grøntsagerne smages til med salt og peber.

Rødspætterullerne lægges i grøntsagerne, og retten simrer i ca. 8-10 min. under låg.

Servering:
Rødspætteruller på grøntsagsbund serveres med persilledryssede kartofler.

Tips:

Variation: Pastinak kan anvendes i stedet for persillerod.





karakterer:
Opskriften er vist 11128 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu