Fibertrim brød - Fibertrimbrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gæren i vandet i et stor skål.
Tilsæt kærnemælken og alle de øvrige ingredienser og ælt det grundigt sammen det må gerne være lidt klistret.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted 60 minutter.
Ælt dejen godt igennemen og form det til et brød og kom det i en sliplet form. Pensl med kærnemælk og drys havregryn over. Lad det efterhæve i 30 minutter. Bag det ved 200 grader C 45 minutter. Tag straks brødet ud af formen når det er bagt og lad det køle af på rist. Skæres først i skiver når det er helt afkølet. |
|
Opskriften er vist 35686 gange,
og udskrevet 686 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Laila - 2022-07-21 06:50:21 Kan man forme dejen til boller? anonym - 2021-03-02 17:23:03 Og når man ikke kan få haverkild i udllandet hvad gør man så Gerda - 2020-01-12 12:49:59 Rigtig godt Anette Jensen - 2015-11-26 12:21:45 En rigtig god opskrift : bager den hver uge , kan virke lidt fersk , så jeg bruger 2 tsk italienske krydderier sammen med salt ( en dåse med italienske krydderier fra Urtekram) .Alle der smager mit brød synes det er godt og kan lide den lidt italienske smag . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne