Rullefisk

Rullefisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 stk.friske rødspættefileter
100 g.flødeost naturel
0.5 bdt.persille
1-2 tsk.karry
 salt
 hvid peber
1 ds.flåede tomater ( ikke hakkede)
1-2 porre
 lidtsmør
 
Opskrift:
En ikke for stor tykbundet gryde smøres med smør, 1 dåse flåede tomater tømmes for væde og hældes ned i gryden, 1-2 porrer rensede og skåret i ca. 1 cm tykke skiver fordeles over tomaterne. Flødeost, karry og hakket persille røres sammen til en ensartet masse. Fiskene skylles og tørres og lægges med den pæne side nedad. Salt og hvid peber efter smag. Flødeost/karrymassen fordeles på fisken og denne rulles sammen fra hale-enden og lægges med den åbne side oven på tomat/porreblandingen i gryden. Småsimrer i ca. 20 min. Serveres som hovedret med løse ris eller som forret med flutes. Dejlig, let ret til sommeren; hurtig og enkel.





karakterer:
Opskriften er vist 7658 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu