Rullefisk
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : |
|
|
En ikke for stor tykbundet gryde smøres med smør, 1 dåse flåede tomater tømmes for væde og hældes ned i gryden, 1-2 porrer rensede og skåret i ca. 1 cm tykke skiver fordeles over tomaterne.
Flødeost, karry og hakket persille røres sammen til en ensartet masse.
Fiskene skylles og tørres og lægges med den pæne side nedad. Salt og hvid peber efter smag.
Flødeost/karrymassen fordeles på fisken og denne rulles sammen fra hale-enden og lægges med den åbne side oven på tomat/porreblandingen i gryden.
Småsimrer i ca. 20 min. Serveres som hovedret med løse ris eller som forret med flutes.
Dejlig, let ret til sommeren; hurtig og enkel.
|
|
Opskriften er vist 7617 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne