Stegte hornfiskeruller - i trykkoger
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Del hver filet i ca. 8 cm lange stykker.
Drys med lidt salt og fordel persillen, der er befriet for de groveste stilke.
Fold rullerne sammen og bind bomuldstråd om.
Vend fiskerullerne i mel.
Brun dem i fedtstoffet i gryden.
Hæld 2 dl vand ved.
Læg låg på gryden og trykkog 4-5 minutter - afkøl hurtigt.
Tag fiskerullerne op i et halvdybt fad.
Jævn saucen med creme fraiche eller meljævning.
Smag til med salt og peber.
Server kogte kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 7899 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne