Ansjosrulle
Hovedingrediens : SildeFisk - Ansjoser Indsendt : |
|
|
Butterdejen optøs ca ½ time. Ansjoserne udbenes og skæres i små stykker. Løgene skæres i terninger og svitses i margarinen til de er blevet klare. Løgene afkøles og blandes med ansjoser og ost. Dejen udrulles i et stort rektangel på en bageplades længde. Dejen flyttes over på bagepladen. Fyldet fordeles på, og dejen rulles sammen som en roulade. Lægges med sammenføjningerne nedad og drysses med ost.
Bages 30 min ved 200 grader. Skæres i skiver
|
|
Opskriften er vist 13242 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Wolfram - 2010-11-21 14:29:30 Brug nu endelig smør i stedet for det underlødige margarine. anonym - 2007-09-30 15:35:57 smager fantastisk jeg har lavet mig 12 stk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne