Fiskeruller med svampe

Fiskeruller med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.rødspættefileter
1 l.blandede svampe
1 squash
0.5 løg finthakket
2 fedhvidløg
 olivenolie
1 citron saften heraf
 salt
 peber
 smør til stegning
 
 Salat:
2 kogte æg
400 g.kogte aspargeskartofler
1 løg
 Friséesalat
 smør og olie til stegning
 
 vinaigrette:
0.5 dl.olie
1 spsk.balsamico
1.5 spsk.grov sennep
1.5 spsk.vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 150 grader. Hvis man bruger frossen fisk, skal den optøs langsomt i køleskabet, gerne natten over. Riv squash og hvidløg på et rivejern.

Halver svampene og brun dem med reven hvidløg. Læg løg og squash på til sidst. Smag til med salt og peber. Læg grøntsagerne i et ildfast fad. Krydr fisken med salt og peber og hæld citronsaft over. Rul hver filet sammen. Læg fisken på grøntsagerne og dryp olivenolie over. Stil det i ovnen i cirka 20 minutter.

Salat:
Hak æggene og skær kartoflerne igennem. Skræl løget og hak det groft. Brun kartofler og løg i smør og olie og smag til med salt og peber. Tag kartoflerne af varmen og bland de hakkede æg i.

Fordel salaten i 4 dybe skåle og kartoffelblandingen ovenpå. Bland vinaigretten og dyp den over salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 6980 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu