Fiskeruller med rogn
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : |
|
|
Drys salt på fileterne og dryp citronsaft over.
Hak rognen og tomaten sammen med fintklippet dild.
Fordel blandingen på fiskefileterne og rul dem sammen.
Fæst dem med tandstikker.
Set rullerne i en ildfast form, hæl fiskekraft eller hvidvin over, dæk med folie.
Set formen på plade, og la det trække i 10-15 min.
Servering: Pynt med dildkviste og citronbåde, og server straks (gerne med en grøn salat til). |
|
Opskriften er vist 6779 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne