Fiskeruller med mild karryasauce

Fiskeruller med mild karryasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 rødspættefileter
8 små stykker laksefilet uden skind
 salt
 citronpeber
1 stor squash
1 dl.hvidvin
1 dl.lys bouillon
 
 Sauce:
1 lille løg
1-2 tsk.karry
3 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
 fiskelagen
2 dl.kaffefløde
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 langkornede ris
1 lille porre og eller/1 grøn peberfrugt
 
Opskrift:
Drys fiskekødet med lidt salt og citronpeber. Skær 8 brede bånd (tynde skiver på langs) af squashen. Læg først en rødspættefilet og derefter et stykke laks på hver squashbånd og rul så forsigtigt sammen til små roulader, der bindes med bomuldsgarn og lægges i et ovnfast fad. Dæk fadet til med folie og steg fiskerouladerne i ovnen ved 220° i ca. 20 minutter.

Sauce:
Svits hakket løg og karry i en gryde i lidt af smørret, tilsæt derpå resten af smørret samt mel og rør opbagningen op med fiskelagen. Hæld fløde på og lad saucen koge et par minutter under omrøring. Smag til med salt, peber, sukker og evt. mere karry. Server fiskerullerne med den varme sauce og løskogte ris, der er blandet med dampede porreringe og/eller strimlet peberfrugt.





karakterer:
Opskriften er vist 7676 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu