Fiskeruller med mild karryasauce
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : |
|
|
Drys fiskekødet med lidt salt og citronpeber. Skær 8 brede bånd (tynde skiver på langs) af squashen. Læg først en rødspættefilet og derefter et stykke laks på hver squashbånd og rul så forsigtigt sammen til små roulader, der bindes med bomuldsgarn og lægges i et ovnfast fad. Dæk fadet til med folie og steg fiskerouladerne i ovnen ved 220° i ca. 20 minutter.
Sauce: Svits hakket løg og karry i en gryde i lidt af smørret, tilsæt derpå resten af smørret samt mel og rør opbagningen op med fiskelagen. Hæld fløde på og lad saucen koge et par minutter under omrøring. Smag til med salt, peber, sukker og evt. mere karry. Server fiskerullerne med den varme sauce og løskogte ris, der er blandet med dampede porreringe og/eller strimlet peberfrugt. |
|
Opskriften er vist 7676 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne